Welkom bij hondenschool DoggyTown

Welkom bij hondenschool DoggyTown!

Na enkele jaren als vrijwilliger les te hebben gegeven bij verschillende hondenscholen vond ik het hoog tijd voor een leuke Hondenschool in Sint-Michielsgestel. Wij geven trainingen op een positieve en beloningsgerichte manier (zonder dwang of fysieke correcties). Je kunt bij ons terecht voor gehoorzaamheids- en funtrainingen (op dit moment niet mogelijk vanwege ziekte collega). Wij zijn een kleinschalige hondenschool waar in kleine groepjes les wordt gegeven, zodat wij iedereen voldoende aandacht kunnen geven. Gezelligheid voor eigenaar en hond staat voorop en daarnaast gaan we de honden natuurlijk gewenst gedrag aanleren en kunnen wij je tips in de opvoeding geven.

Ons doel is om mensen te laten zien dat je je hond op een positieve manier kunt trainen dus zonder dwang en pijnvrij. De mensen bij DoggyTown hebben naast de hondenschool ook nog een andere baan dit is puur onze passie om mensen te laten zien dat je op een leuke manier kunt trainen. De mensen genieten ervan om een uurtje in de week bij ons te komen om gezellig samen met hun hond bezig te zijn. We krijgen hier veel positieve reacties op, ben je benieuwd maar wil je je nog niet meteen aanmelden vraag dan een proefles aan.

Je kunt ons het beste bereiken via een pb op Facebook, een appje of per mail. Wil je toch eerst telefonisch contact dan zal je in de meeste gevallen eerst even onze voicemail in moeten spreken (dit i.v.m. onze werkzaamheden buiten de hondenschool). Geef duidelijk je naam, je vraag en telefoonnummer door en wij proberen z.s.m. terug te bellen en uiterlijk binnen 5 werkdagen.

Op Facebook proberen wij u op de hoogte te houden van het laatste nieuws, ook zijn daar leuke foto’s te vinden.

Graag tot ziens bij DoggyTown!

Claudia