Prijzen

Wij zijn een kleinschalige hondenschool met kleine groepjes per cursus.

Wij kunnen binnen en buiten trainen op onze locatie aan De Gemondseweg in St-Michielsgestel. Dit is nabij de brandweer. Na enkele jaren als vrijwilliger les te hebben gegeven op andere hondenscholen vonden wij het tijd dat er in Sint-Michielsgestel ook op een leuke manier getraind kan worden. Ons uitgangspunt is dan ook om te laten zien dat je gewoon leuk met je hond bezig kunt zijn én ze daarbij natuurlijk ook de bijbehorende commando’s aanleert.

De puppy- en basiscursussen bestaan uit 10 lessen € 120,-.

De Fun-Behendigheid bestaat uit 8 lessen € 100,-

Heb je interesse?

AANMELDEN kan door ons te mailen, een PB te sturen of ons inschrijfformulier in te vullen. U mag ons natuurlijk ook mailen voor meer informatie. Wij proberen u binnen 5 werkdagen te antwoorden. Wanneer het te lang duurt bel of app ons gerust even of stuur een pb via Facebook.  Helaas werkt Mijn Domein niet optimaal en komt het voor dat de inschrijfformulieren via de site niet of niet meteen bij ons in de mailbox terecht komen daarom de vraag om naast het invullen van het formulier even een korte mail vanuit jezelf te sturen dat je hebt aangemeld.

Iedereen die zich heeft aangemeld proberen wij een plek aan te bieden. Bij aanmelding houden wij dus rekening met uw komst. Wanneer u niet meer wilt deelnemen ontvangen wij graag een afmelding dan nemen we de aanmelding niet mee in de planning.

Graag tot ziens!
Claudia