Basiscursus

Basiscursus

Deze cursus is geschikt voor honden vanaf ongeveer 18 weken.
Hier gaan we voornamelijk (verder) in op de praktische basiscommando’s en de puntjes op de i zetten voor degene die al hebben deelgenomen aan de puppycursus. Daarnaast komen er natuurlijk weer een aantal nieuwe oefeningen aan bod. Indien mogelijk worden de oefeningen al langzaam uitgebreid.
Ook oudere honden van bijvoorbeeld 1 jaar oud mogen deelnemen aan deze cursus om de basiscommando’s aan te leren. Wanneer u twijfelt of uw hond sociaal genoeg is om deel te kunnen nemen kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan samen met u beoordelen of het verstandig is om aan deze les deel te nemen of wellicht in een aparte kleinere groep wanneer hier meer vraag naar is op een nader te bepalen dag en tijdstip.

Deze cursus bestaat uit 10 lessen en kost € 120,-
Wij beoordelen aan het einde van de cursus of u deel kunt nemen aan de vervolgcursus. U hoeft dus geen echt examen af te leggen. Wanneer u nog niet door kunt stromen kunt u de Basiscursus natuurlijk nog een keer volgen of in overleg een aantal oefeningen nogmaals in een privéles trainen om uiteindelijk door te kunnen naar de vervolgcursus waar weer nieuwe commando’s te leren zijn met ook een aantal fun-behendigheidsoefeningen.